Klädernas historia

Handla från varumärket Ralph Lauren

Det finns många giltiga anledningar till att köpa kläder, allt från växande barn till ett nytt jobb eller evenemang kräver att du ofta köper nya kläder.

Överväg att handla på klädkedjan Best of Brands

Ett smart sätt att vara hållbar och med gott samvete köpa nya kläder är att välja plagg av högre kvalitet, gärna från välrenommerade varumärken som Ralph Lauren. Vid första anblick kanske du inte gillar idén eftersom kvalitet ofta kostar mer. Den goda nyheten är att det snarare än tvärtom – kvalitet är nyckeln till att köpa färre kläder och på så sätt gynna klimatet, din garderob och inte minst din plånbok!

Ännu en god nyhet är att internet har gjort det lättare än aldrig förr att köpa Ralph Lauren kläder av hög kvalitet. Fördelarna kan inte understrykas nog:

  • Bättre priser. På internet kan du lättare hitta rabatter och erbjudanden som gör att du sparar mycket pengar.
  • Mer variation. Du får en bättre överblick över kläder och kan därmed handla mer varierat.
  • Bekvämt och enkelt. Att handla på internet är bekvämt och kan göras från vilken plats som helst, oavsett om du befinner dig i ditt hem eller i kollektivtrafiken.
  • Inga köer och folkmassor. På internet finns det inga köer och väntan på din tur.
  • Lätt att jämföra. Du kan jämföra priser på nolltid.

Klädkedjan Best of Brands erbjuder det bästa urvalet av märkeskläder för både kvinnor och män från över 100 kända varumärken, däribland det världskända och omtyckta varumärket Ralph Lauren. I deras sortiment hittar du allt möjligt inom kläder som bland annat t-shirts, skjortor, hoodies, stickade tröjor samt accessoarer som kepsar och mössor. Varför inte köpa ”Featherweight Mesh Skjorta Röd” inför nästa event? Denna skjorta i klassisk vinröd färg tål maskintvätt och är gjord av 100 procent bomull. Du kan köpa den både online i deras webbutik och i deras fysiska butik i Sickla köpkvarter, den största multibrandsbutiken i Norden.

bard