Kläder och mode

Kläder till möbler

På den här sidan kan du läsa allt om kläder. Förutom att det finns kläder till människor finns det också andra typer av kläder. Till exempel de vi använder till våra möbler. Därför kommer vi i det här inlägget rikta fokuset till de kläder som finns för möbler.

Till stolar

Till att börja med finns det kläder för stolar. Det finns stolsöverdrag i olika färger och modeller. Ett stolsöverdrag är ett sorts överdrag som du använder för att klä stolen. Oftast täcker de hela stolen men de kan också bara täcka sitsen och stolsryggen. Fördelen med stolsöverdrag är att de är enkla att ta av och på och kan slängas i tvätten. Dessutom är de lätta att variera då de kommer i olika färger. Du kan till exempel matcha stolsöverdragen till den övriga köksinredningen om du vill det. Om du till exempel har stolar från Ikea finns det särskilt framtagna överdrag för dig som har stolar från Ikea.

Till soffor

Förutom att det finns olika typer av överdrag för stolar finns det även soffklädsel. Även här gäller samma princip, det finns överdrag du kan köpa och klä soffan med. Det finns många olika typer av sofföverdrag och därför är det viktigt att du köper ett överdrag som passar din soffa. Det finns till exempel överdrag för olika typer av soffor från Ikea. En del soffor kan du inte klä om medan andra soffor är speciellt framtagna för att du enkelt ska kunna ta av överdraget och byta ut vid behov.

bard