Kläders betydelse

Så klär du dig till kräftskivan

Det är alltid kul att gå på fest på sommaren, men ibland kan det vara svårt att veta vilka kläder som är lämpliga. Kräftskivan är en sådan tillställning där det kan vara svårt att veta vilken klädkod som gäller.

Ska du dessutom bjuda in till kräftskiva är det extra mycket att hålla reda på. Oroa dig inte, Partykungen har allt du behöver när det gäller kräftskiva dekoration, som till exempel lyktor, girlanger, servetter, förkläden, hattar och mycket annat. För att lyckas med festen ska du fixa mat och dekorationer i god tid så att du slipper stressa. Det är kräftorna som spelar huvudrollen och tillsammans med goda ostar, bröd och öl kan det inte bli fel.

Satsa på bekväma kläder som tål fläckar

När det gäller klädkod för kräftskivan ska du framför allt tänka på svala och bekväma kläder. Det är ofta varmt på sommaren och en enkel kofta räcker att ha med om det skulle bli kyligt fram på småtimmarna. Det är kladdigt att äta kräftor och därför är det bra att satsa på myskläder som fortfarande är snygga, men som du kanske inte är jätterädd om. Festen till ära kan du spexa till det lite och komma i en rolig kräfthatt eller bära ett diadem med kräftor som du naturligtvis hittar hos Partykungen. Kläderna är inte det viktigaste när det är kräftskiva, utan det är gott humör som gäller och kläder som låter dig njuta av den goda maten och en och annan snaps.

bard