Klädernas historia

3# byxor du måste ha i garderoben

Det finns klädplagg som alla tjejer bör ha i sin garderob för att alltid kunna klä sig snyggt oavsett tillfälle. Investera i kläder som håller stilmässigt, säsong efter säsong. Med rätt byxor kan du gå på både fester, arbetsintervjuer, göra roliga utflykter, begravningar och dejter. Utan att behöva oroa dig för att du inte har kläderna som du behöver hemma i garderoben.

Essential 1#:Snygga svarta byxor

Alla behöver ett par riktigt snygga byxor i sin garderob. Du ska köpa ett par välsittande svarta byxor som fungerar både med en überfeminin blus, skjorta, blazer och cardigan. Ett par svarta byxor som sitter perfekt på din kropp använder du både på arbetsintervjun, till vardags, på en begravning eller om du ska hålla ett föredrag. Svarta byxor fungerar verkligen till allt. Med en söt blus under din cardigan ser du schysst ut på after worken eller på lunchdejten. Med skjorta, klassisk blus eller en kavaj kan du gå på arbetsintervju och känna dig lagom proper. Eller hålla i ett föredrag och veta om att du ser professionell ut. Förutom svarta byxor är det riktigt klokt att också investera i ett par vita eller beiga byxor som passar perfekt för sommaren. Just nu är det också inne med härligt stickade byxor. Vissa stickade byxor passar att ha hemma och slappa i, men många stickade byxor ser riktigt snygga ut och passar som ”snygga svarta byxor” om du älskar mjuka kläder. Köp dina byxor och andra essentials hos NA-KD som har ett stort utbud av både byxor, jackor, accessoarer och klänningar får alla tillfällen och stilar.

Essentials 2#: Riktigt välsittande jeans

I din garderob behöver du också ha ett par riktigt snygga och välsittande jeans. Vilka jeans du ska välja beror på din kroppsform. För att jeans ska sitta riktigt bra måste de passa din kropp och din personliga stil. Med ett par välsittande jeans i garderoben är du både snygg på dejten, causall välklädd på jobbet och när du ska gå på fest. Om du älskar en utpräglad jeanslook bör du investera i en krispigt vit blus och en skinnjacka. En kombo som fungerar år från år och alltid gör att du får en mer personlig stil. När du köper din skinnjacka ska du satsa på en svart jacka med lagom mycket detaljer, gärna i bättre kvalitet. Jeans och skinnjacka är snygga signaturplagg.

Essentials 3#: Söta joggingbyxor

En tredje essential att ha i din garderob är ett par söta joggingbyxor. Köp ett par joggingbyxor som har lite personlighet, som fungerar på promenaden, men också för att gå på stan med en snygg topp. Det är smart att ha ett par söta joggingbyxor i garderoben när du ska vara både aktiv och snygg. Som vid en cykelutflykt i en ny stad: då du ska sitta på ett mysigt kafé en timme, för att sedan cykla runt och upptäcka nya platser. Till dina joggingbyxor passar ballerinor på fötterna.

bard